DE VÂNZARE 2 camere, New York City, New York County, New York, Manhattan

DE VÂNZARE - Cod. 35025

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 53 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Apartament luminos pentru vânzare, situat pe una dintre cele mai fermecătoare străzi din New York, la doar un bloc de Broadway de pe insula Manhattan.

Apartament complet renovat, confortabil, luminos și liniștit, compus dintr-o bucătărie în plan deschis echipată cu aparate noi, salon american; dormitorul mare și liniștit poate găzdui un pat dublu și un pat de o persoană. Parchet în toate camerele, două mari dulapuri "California" pentru a fi utilizate ca cameră de depozitare.

Clădirea cu șase etaje este o clădire istorică frumoasă, cu un stil inconfundabil, construit prin alternarea cărămizii roșii cu fundalul alb care încadrează ferestrele și include depozitarea bicicletelor, spălătorie, lift, serviciu de concierge.

Băncile râului Hudson și frumoasa și imensă parc engleză, care sunt situate în fața clădirii, sunt setarea pentru acest cartier fermecător din Manhattan, apreciat pentru liniștea sa cunoscută.

Parcul oferă o gamă largă de facilități de agrement, inclusiv terenuri de handbal și tenis și piste de alergare; canoe și site-uri de lansare caiac; există cafenele, teatru în aer liber și concerte libere de vară.

Celebrul Broadway este la doar un bloc distanță, iar aici veți găsi cât mai multe servicii pe care le-ați putea dori în magazine, restaurante, școli publice și private, centre de arte dramatice și dansuri private, săli de sport și cluburi. Linia de metrou 1 se află la doar 5 minute de mers pe jos, iar binecunoscutul City College se află la 10 minute de mers cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB